CHIAPUDDING

Chiapudding med Vanilj

chiapudding med vanilj

Chiapudding med Vanilj

Måste säga att jag verkligen fastnat för chiapudding och har nu även testat att göra den med vanlig lättmjölk istället för med kokosmjölk. Föredrar varianten med lättmjölk, den blir lite lättare och smaken av vanilj blir mer tydlig. Det är så smidigt att förbereda puddingen kvällen innan och bara plocka fram den till frukost. Varva puddingen med färska jordgubbar, hallon och blåbär.

 

Chiapudding 1 portion

1 dl lättmjölk

1,5 msk chiafrön

1 krm vaniljpulver

 

Gör så här

Blanda mjölk, chiafrön och vaniljpulver i en liten skål eller i ett glas.

Täck med plastfolie eller med ett lock.

Rör om efter ca 30 minuter så att det inte blir klumpar.

Låt stå i kylen över natten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.