Sallad & grönsaker

Jordgubbar Mozzarella & Basilika

jordgubbar mozzarella basilika

Jordgubbar Mozzarella & Basilika

Ett favorit tillbehör hemma hos oss är tomat mozzarella och basilika, vi äter det ofta till grillat, köttfärsås eller som förrätt. Man kan även byta ut tomaterna mot jordgubbar om man vill variera denna klassiker lite. Blanda en dressing på lite balsamvinäger, honung, salt och svartpeppar och ringla över salladen.

jordgubbar mozzarella

2 kommentarer

  • farmor

    Vilken härlig färgkombination. Även om mozzarella inte är någon favorit så bara för att själva synen av detta tillbehör kommer att höja ”tempen” på vilken buffé som helst, ska jag fixa till det, när jag får gäster i pingst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.