Potatis & rotfrukter

Potatissallad med Pepparrot

potatissallad

Potatissallad med Pepparrot

Färskpotatis är gott hur man än tillagar den och inte minst i en potatissallad. Här är en krämig potatissallad med smak av pepparrot och persilja som gör sig väldigt bra till fisk.

potatissallad

Potatissallad – ca 6 portioner

ca 1 kg färskpotatis

3 dl gräddfil

2-3 msk riven pepparrot

1/2 tsk salt

1 dl persilja

1 röd lök

2 dl soyabönor (köps i frysdisken)

 

Gör så här

Skrubba och koka färskpotatisen.

Låt svalna och dela sedan i mindre bitar.

Tillaga soyabönorna enligt förpackningen och låt svalna.

Skiva eller hacka löken.

Blanda gräddfil, pepparrot, salt och persilja i en skål.

Tillsätt potatis, lök och bönor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.