FISK OCH SKALDJUR

Lax i Ugn med Hollandaisesås

lax

Lax i Ugn med Hollandaisesås

Ibland behöver man gå igenom kyl, frys och skafferi för att se vad man har istället för att bara köpa på sig. Frysta laxfiléer är något jag alltid köper när det är extrapris, alltid bra att ha hemma. Pulversåser är också bra att ha i skafferiet när man har kort om tid och brist på fantasi…

Denna superenkla lax i ugn med Hollandaisesås är uppskattad av barnen, kräver lite tid och innehåller få ingredienser – laxfilé, Knorrs Hollandaiesås i pulverform, fryst dill, rivet skal av en citron och potatis. Receptet hittar ni här…

lax

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.