Jul,  JULRECEPT

Pepparkaks Sandwich

pepparkaka

Pepparkaks Sandwich

Har ni smakat Sandwich med pepparkaka från GB? Den är så god! Man kan lätt göra egna små pepparkaks sandwich genom att lägga lite vaniljglass mellan två pepparkakor, linda in i plastfolie och in i frysen…

Annas Pepparkakor är mina favoriter, dem är så tunna och krispiga och finns med flera olika smaksättningar, dem med Mandel är riktigt goda…

pepparkaka

4 kommentarer

 • farmor

  Inte för att jag ska vara syster duktig, men senaste råd och rön från våra ”experter” meddelar att vi inte ska servera ”lätt-produkter” till våra små. Å andra sidan utgår jag ifrån, att frun själv kanske konsumerar merparten av godsakerna. Ha! Ha!

  • Hemma hos Andrea

   Kan nog stämma att frun själv gottar i sig 😉 Jag brukar faktiskt alltid köpa gammaldags vaniljglass men denna gång handlade jag på våran lilla närbutik och lättglass var det enda som fanns kvar i glassboxen. Men jag tror inte lite lättglass är någon större fara 😉

   Massa kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.