Köttfärs

Förnya Köttfärsåsen

köttfärsåsköttfärssås

Förnya Köttfärsåsen

Vi gjord en stooor köttfärsås i måndags och den har ändrat skepnad under veckans gång. Vi har ätit köttfärsås med pasta, vi har ätit köttfärsfyllda paprikor och även blandat ner stora vita bönor, majs och röd paprika och serverat till ris. Tänk vad mycket man kan göra med en köttfärsås som grund. Det kan ju annars bli rätt så tråkigt att äta spaghetti och köttfärsås flera dagar på raken men med enkla knep kan man få till en helt ny rätt, så spara resterna och förnya köttfärsåsen.

köttfärs

 

2 kommentarer

    • Hemma hos Andrea

      Hej Malin. Ja, linser är också gott, har aldrig haft det i köttfärsås men det måste jag testa. Tack för tipset.
      Önskar dig en trevlig helg/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.