LCHF

Omelett

omelett

Omelett

Det jag älskar med omelett är att det går snabbt att tillaga och man kan variera tillbehören efter det man har hemma, som tex denna omelett med färska champinjoner, röd lök, purjolök, körsbärstomater och basilika. Vill man ha en mer matig omelett kan man blanda ner riven potatis i smeten. Man kan också smaksätta smeten med olika kryddor som tex paprikapulver, cayennepeppar och torkade örter. Jag brukar blanda två ägg och en msk vatten eller grädde till en omelett och man kan även blanda ner kokosmjölk.

Man ska inte vända en omelett för då blir den lätt torr utan man ska göra små hål i omeletten med en stekspade så att smeten rinner ner i hålen, omeletten blir då jämnt gräddad och krämig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.