CHIAPUDDING

Chiapudding-Smoothie

chiapudding av smoothie

Chiapudding-Smoothie

Chiafröt är fortfarande lika hett och man ser den populära chiapuddingen lite här och var. Jag har testat chiapudding på flera olika sätt, med kokosmjölk, lättmjölk och med mandelmjölk, olika smaksättningar så som vanilj, saffran och kardemumma. Jag testade en ny variant idag, jag älskar smoothies så jag gjorde en chiapudding-smoothie! Mixa din favoritsmoothie, jag har i turkisk yoghurt, mjölk, en nypa vaniljpulver, banan och olika frysta bär så som hallon, blåbär, körsbär och mango. Blanda sedan 2 dl smoothie med 1,5-2 msk chiafrön och ställ in i kylen. Det är viktigt att du rör om i puddingen efter ca 30 minuter för att undvika klumpar sen täcker du den med plastfolie och låter stå i kylen över natten. Toppa med frukt och bär, kanske lite kokos och müsli.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.