KYCKLING

Kycklingsallad med Thai Sweet Chilisås

kycklingsallad med sweet chilisås

Kycklingsallad med Thai Sweet Chilisås

En smakrik och fräsch kycklingsallad bestående av kyckling stekt i Sweet Chilisås, sojabönor, färsk mango, spetspaprika, blandsallad, sparris och pinjenötter. Kycklingen tärnar du och steker i olivolja, salta och peppra och när kycklingen är genomstekt häller du på en skvätt Thai Sweet Chilisås och låter steka någon minut till. Vill man ha en mer matig sallad kan man servera lite bulgur till också.

kyckligsallad med sweet chilisås

6 kommentarer

 • Zsofia

  Det var gott och enkelt 🙂 Jag har bytt sparrisen till sockerärtor eftersom det var vad ja hade hemma. Och sojabönor till svarta bönor. Och hade ingen mango hemma heller.. Men det var bra ändå. Jag kan bara rekommendera detta till andra!

  • Hemma hos Andrea

   Hej Zsofia. Det är så roligt att du tar dig tid att lämna kommentarer och väldigt kul att läsa hur du utgår från recepten men gör förändringar utefter din smak och av vad som finns att tillgå hemma. Alltid kul med tips, idéer och inspiration. Trevlig helg/Andrea

   • Zsofia

    Hej Andrea,
    När någon gör något bra så ska den uppmuntras och jag tycker bloggen är bra 🙂 Recepten är goda och dessutom utformningen av bloggen med bilder och sånt är bra också så att man blir sugen på att prova. Jag själv har ingen blogg men jag vet att tex när man lägger ut bilder på Picasa och skickar det till kompisar om den gemensamma semestern och man får ingen återkoppling alls så tappar man suget att lägga ut något nästa gång. Om man lägger ut något på nätet så vill man ha lite återkoppling eller hur? Annars likaväl kunde man skriva dagbok också…

    • Hemma hos Andrea

     Jag älskar att laga mat, baka och fotografera och ville ha någonstans att samla alla recept och startade då bloggen. Det är jätteroligt när även andra kan hitta inspiration och idéer på min sida så visst är det väldigt uppskattat med kommentarer. Alla tips och idéer på vardagsmat är toppen och vem behöver inte lite hjälp med vardagsmaten? framför allt om man har små barn. Tack för dina inspirerande kommentarer, alltid kul att läsa 🙂 Ha en fin dag/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.