Sallad & grönsaker

Grekisk sallad

Grekisk sallad

Grekisk sallad

Vi har grillat väldigt mycket i år och det blir nog mest hemmagjorda hamburgare, fläskfilé eller kycklingfilé vi grillar. Jag tycker det är så gott med fräscha sallader som tillbehör och det är alltid roligt att testa nya varianter och kombinationer men en stående favorit är Grekisk sallad och den serveras ofta som tillbehör under sommarhalvåret. Jag brukar strö torkad oregano över fetaosten innan jag tärnar den sen ringlar jag lite olivolja över salladen och strör över lite flingsalt.

 

Grekisk sallad

Grön sallad (isberg, roman eller blandsallad)

Tomater

Gurka

Paprika

Röd lök

Fetaost

Oliver

Olivolja

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.