Gröt och yoghurt

NYTTIGARE VARIANT AV RISIFRUTTI

Denna Vaniljkvarg från Coop är väldigt god och len i smaken.

När jag var liten fick man ofta med sig en risifrutti i massäcken när det var skolutflykt. Jag älskade både risisfrutti och mannafrutti.

Här kommer ett litet tips på en nyttigare variant av risifrutti – nämligen keso blandat med vaniljkvarg. Väldigt likt risifrutti både i smak och konsistens tycker jag. Jag blandar lika delar keso och kvarg men där får man testa sig fram till vad man föredrar. Till sylten använder jag frysta jordgubbar som får tina något och mosar sen med en gaffel. Ett gott och mättande mellanmål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.