KYCKLING

Kyckling med sweetchili

kyckling i sweetchili

Detta tar inte längre att tillaga än vad riset tar att koka, så ca 15 minuter. Se till att kycklingen är tinad bara annars tar det ju lite längre tid. Jag använde kycklinginnerfilé och det går ganska snabbt att både tina och steka eftersom det är mindre bitar än hel filé. Kycklingen kryddar jag med svartpeppar och steker i olja och sen häller jag över sweet chilisauce och tamarisoja, thats it! Låt allt gotta till sig i stekpannan några minuter och servera med jasminris, morötter med ingefära och lime, edamamebönor och strö lite skivad purjolök över kycklingen.

 

Kyckling i Sweet Chili – 4 port

Kycklinginnerfilé för 4 personer

svartpeppar

1 dl sweet chilisauce

2 tsk tamarisoja

1 bit purjolök

 

Gör så här

Krydda kycklingen med svartpeppar och stek den i olja.

Blanda sweet chilisauce med soja och häll över kycklingen.

Låt allt gotta till sig i stekpannan några minuter.

Servera med ris och toppa kycklingen med purjolök.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.