FISK OCH SKALDJUR

Lax med grönsaker, wasabi och kokosmjölk

lax med wasabi och kokosmjölk

Jag köpte denna wasabi & sesam krydda från Santa Maria för ett tag sedan och har inte riktigt vetat vad jag ska använda den till. På etiketten står det att den passar perfekt till fisk och skaldjur så jag använde den till lax kombinerat med kokosmjölk och krispiga grönsaker. Vad ska man då kalla denna maträtt, laxgryta, laxsoppa, wok, jag vet inte riktigt men gott blev det. Jag tärnade en laxfilé och stekte den i olja och kryddade med wasabi & sesamkryddan, hällde på lite kokosmjölk och lät allt puttra några minuter. I en annan stekpanna fräste jag på broccoli, blomkål, purjolök, röd lök och paprika. Flyttade över grönsakerna i en djup skål, toppade med laxen och hällde över kokosmjölken.lax med wasabi och kokosmjölk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.