Köttfärs

Craft Active Comfort

Craft underställCraft underställCraft underställ

I samarbete med Craft har jag fått testa deras nya underställ Active Comfort.

Jag är en del av nätverket Everyday Stories som är en bloggportal med fokus på hälsa och välmående. De flesta i detta gäng inspirerar med fantastiska inlägg om träning i olika former och jag önskar jag kunde skryta med mina träningskunskaper men så är inte riktigt fallet. Däremot kan jag dela med mig av recept på goda pizzabullar, rawbollar eller frasiga pannkakor till picknicken. För picknick och skogspromenader kan jag.

PizzabullarmorotsbollarJag älskar skogen och vi har sådan lyx att vår tomt gränsar till en fantastisk skog för härliga promenader och lek. Vi är ofta ute i skogen och leker superhjältar, inte nudda mark och bygger kojor. Ibland tar vi med oss picknick och det finns inget mysigare än att äta tillsammans ute i den friska luften. Nu börjar det bli kallt ute och det gäller att klä sig ordentligt för det finns inget värre än att vara ute och frysa, det ska ju vara mysigt med uteaktiviteter. I samarbete med Craft har jag fått testa deras nya underställ Active Comfort och jag älskar det!

Craft underställ skogspromenadCraft Active Comfort

Jag är absolut ingen expert på träningskläder men jag älskar myskläder och detta underställ från Craft är så mjukt och mysigt. Jag skulle kunna glida omkring i detta underställ hela dagarna, inga sömmar eller kanter som skaver, materialet andas och håller värmen utan att man blir svettig. Plaggen har en zonanpassad stickning, vilket innebär att det är tunnare stickning där kroppen behöver mer ventilation som tex under armarna och varmare stickning över höfterna där vi lätt fryser. Ju äldre jag blir och framför allt efter att jag fick barn så tänker jag komfort före snyggt men Craft har lyckats pricka in båda syftena i sina nya underställ tycker jag. För visst är det ett snyggt underställ! Active Comfort passar för alla sorters aktiviteter och alldeles utmärkt för härliga höstpromenader, lek och picknick i skogen.

Active Comfort från CRAFT finns i flera olika färger och kostar 350 kr/del. Finns även för barn.

Craftsportswear.com

Craft underställCraft underställCraft Active comfort underställ

Efter att ha tillverkat 20 miljoner underställ och med 40 års kunskap om underställ har Craft nu tagit fram nya Active Comfort. Plaggen är gjorda av mjuka material med en sömlös konstruktion som ger komfort i världsklass. Polyester närmast huden ger suverän fukttransport och en snabbtorkande effekt, medan kroppsanpassad mesh på utvalda ställen förbättrar ventilationen och ger perfekt balansering av kroppstemperaturen. Den snabbtorkande polyestern driver ut fukt från huden till det yttre lagret. Resultatet är en torr kropp och ett snabbtorkande plagg.

köttfärsås med spaghetti

Efter en lång skogspromenad finns det inget godare än en kopp nybryggt kaffe och lunch. Köttfärsås och spaghetti på menyn och det är gott alla dagar i veckan tycker jag. Här är recept på barnens favoritköttfärsås och det är perfekt att ha en matlåda i frysen att värma på efter en härlig dag ute.

 

Köttfärsås med spaghetti – 4 port

500 g nötfärs

1 gul lök

4 vitlöksklyftor

salt

svartpeppar

2 msk tomatpuré

1 frp krossade tomater

1/2 dl chilisås

1 dl grädde

Kött & Grillkrydda

 

Gör så här

Bryn köttfärsen i smör.

Skala och finhacka lök och blanda ner i färsen.

Skala och pressa i vitlök.

Salta och peppra.

Blanda ner tomatpuré.

Häll på krossade tomater och chilisås.

Tillsätt lite kött & grillkrydda.

Häll i grädde och låt allt småputtra en stund.

beActive_Comfort_AW15_28beActive_Comfort_AW15_36

Active Comfort från CRAFT finns i flera olika färger och mer inspiration hittar du på

Craftsportswear.com

beActive_Comfort_AW15_8

I samarbete med Craft.

4 kommentarer

 • farmor

  Herregud! Fick en chock när jag såg första bilden på dig. Trodde det var Jill – på verandan – Johnson. Men förstod efter ett tag att det var mitt eget vackra barnbarn som testade Crafts underställ. Verkar riktigt bra. Ska kanske önska mig ett i julklapp. Dina knäckis med choklad ska testas. Låtar smarrigt. Farmor

  • Hemma hos Andrea

   Haha, vad roligt! Du är inte den första som säger det. Har nog hört det från 5 olika personer så det måste väl ligga ngt i det även om jag själv absolut inte kan se likheten, haha! Men Jill är en otroligt vacker kvinna så jag tar det som en komplimang 😉

   Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.