Köttfärs

Recept på tomatsås efterlyses

Köttbullar i tomatsås, lchfKöttbullar i tomatsås, lchf

Recept på tomatsås efterlyses!

Här om dagen gjorde jag köttbullar i tomatsås med ris/blomkålsris. Det var gott men jag får inte riktigt till tomatsåsen. Så nu vänder jag mig till er, är det möjligtvis någon som har ett bra recept på tomatsås UTAN socker???

Alltså, denna fetaost i tärningar med smak av vitlök och persilja!!! Sååå god.
Apetina fetaost med vitlök och persiljaKöttbullar i tomatsås, lchf

6 kommentarer

 • Jessica Sundberg

  Jag har världens bästa tomatsåsrecept – jag lovar!!! Den tar ju ett tag att göra men gör stor sats på en gång. Perfekt också för att ta vara på grönsaker som börjar passera bäst-före-datum så att säga.

  http://attlevasunt.se/basta-tomatsasen-gor-du-sjalv

  Tomatsås

  6 färska tomater
  2 hela vitlökar
  2 paprikor
  3 gula lökar
  2 färska chilipeppar
  1 morot
  1 burk passerade tomater
  Olja
  Vitvinsvinäger
  Salt

  Dela lök och vitlök i hälften och behåll skalet på. Dela tomaterna och chilin i hälften. Skiva moroten i slantar. Lägg grönsakerna i en ugnssäker form och ringla över olivolja. Rosta i ugnen på 150-175 grader i ca 1-1,5 h. När grönsakerna är rostade och rotfrukterna mjuka är de klara. Ta bort skalen från löken. Mixa grönsakerna med passerad tomat och smaka av med vitvinsvinäger och salt.

 • Hemma hos Andrea

  Åhh tack snälla för receptet, låter fantastiskt gott! Ska jag absolut testa. Tack tack och ha en fin dag/Andrea

 • AngelicasVärld

  Idag sprider jag lite nätkärlek på min blogg och tipsar mina läsare om dig – lånade lite bilder till inlägget hoppas det var ok!
  hoppas du får en fab tisdag!
  //Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.