Kött

Grillat och gott tillbehör

grillad kycklinginnanlårTomat och löksalladgrillad kycklinginnanlår

Grillat och gott tillbehör

Nu blev det sommar igen så än är inte grillsäsongen över så jag tänkte tipsa om ett gott tillbehör till grillat. Tomat och löksallad! Detta enkla tillbehör är jag uppväxt med och det serverades ofta till en köttbit och potatisgratäng på helgen så för mig är den lite festlig. Skiva tomat i mindre bitar, hacka en röd eller gul lök fint, salta, peppra och ringla över olivolja och vitvinsvinäger efter smak. Blanda väl och låt stå i kylen och dra till sig en stund.
grillad bacongrillad kycklinginnanlårtomat och löksallad

4 kommentarer

 • Carro

  Enklast är ibland godast 😉 håller absolut med, älskar denna tomatsallad, växte också upp med den till ex fredags-lövbiffen med pommes och bearnaisesås, så förstår precis vad du menar, den känns lite lyxig 🙂 Men ett tips, vi hade persilja också i våran, helst bladpersilja, men det funkar med annan också… prova, det är jättegott!
  Blev ledsen när jag såg att du skulle börja med LCHF, då jag älskar din blogg precis så som den är… och är inget fan av den kosten, samt tycker det finns mer än tillräckligt av sådana bloggar och recept.

  • Hemma hos Andrea

   Hej Carro. Åhh jag älskar persilja, det ska jag testa nästa gång. Alltid kul att förnya gamla klassiker. Tack för tipset!

   Kul att höra att du gillar bloggen, det värmer. Jag lagar fortfarande helt vanlig mat, skillnaden är att jag idag använder fullfeta produkter istället för lightprodukter, har dragit ner på kolhydrater, uteslutit socker och äter istället mycket grönsaker och naturliga fetter. All mat jag lagar går att servera med pasta, ris eller potatis men jag väljer att ersätta de livsmedlen med andra tillbehör. Anledningen att jag valt denna kosthållning är för att bli kvitt sötsuget och få bukt med min ofta krångliga och uppblåsta mage. För mig funkar det och jag mår så mycket bättre utan socker och stärkelserik mat. Jag hoppas du stannar kvar och att du fortfarande kan hitta inspiration. Önskar dig en underbar dag/Andrea

  • Hemma hos Andrea

   Hej Cecilia! Tack för tipset, måste vara jättegott till tacos, det ska testas. Önskar dig en fin dag/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.