LCHF

Te med kokosolja

te med kokosoljateingefärsshot

Te med kokosolja

Förkylningstider och var och varannan är sjuk. Jag är så förkyld och täppt att jag varken känner smak eller doft. Det är så trist att äta när det inte smakar någonting. Den lilla ingefärsshoten jag tar varje morgon bränner till i halsen iallafall och jag tycker mig ana ingefäran men inget annat smakar.

Jag dricker alltid mycket te när jag är förkyld men sen ett tag tillbaka har jag börjat dricka betydligt mer te. Jag dricker minst en kopp te om dagen och blandar alltid i en sked kokosolja. Kokosoljan smörjer kroppen inifrån och jag upplever att magen mår väldigt bra utav det. Varför ska man äta kokosolja då? Annika som driver den fantastiska bloggen Clean Eating by Annika har skrivit ett så bra inlägg om just kokosolja, kika in HÄR för inspiration och läs om kokosoljans fantastiska egenskaper.

rysk yoghurt med bär och valnötterte med kokosolja, ingefärsshot, rysk yoghurt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.