Smoothies

Alkoholfria drinkar

alkoholfri strawberry daiquiri med ingefäramango ginger smoothie

Alkoholfria drinkar

I varje nummer av Buffétidningen från ica är det en instagramtävling där man ska posta en bild med recept inom en specifik kategori. Vid ett tillfälle var det smoothies man skulle tipsa om och då hamnade faktiskt mitt bidrag i nästkommande nummer av tidningen och det var väldigt roligt. I detta nummer av Buffé var det alkoholfria drinkar som gällde. Genast kom jag att tänka på dessa härliga alkoholfria drinkar jag gjorde förra sommaren. Den ena är en strawberry daiquiri med syltad ingefära och den andra innehåller mango, apelsin, grapefrukt och syltad ingefära, båda är jättegoda. Syltad ingefära säljs på burk och det är små kulor av ingefära som ligger i sockerlag. Självklart kan man använda färsk ingefära istället om man vill ha en sockerfri drink.

smoothie i Buffétidningensyrlig smoothie med baobabpulver

Smoothien jag postade på instagram som kom med i Buffétidningen innehöll olika citrusfrukter, jordgubbar, ananas och baobabpulver. Recept på syrlig smoothie hittar du här. En annan väldigt god drink är denna spännande hallondrink med gurkmeja och honung. Känns riktigt lyxig till helgfrukosten. Trevlig helg!

hallondrink med gurkmeja

2 kommentarer

  • Cecilia

    Vad roligt att du fick vara med i Buffé 🙂
    Drinkarna, och smoothisarna, ser jättegoda ut. Strawberry daiquiri är en favorit så den måste jag ju testa till helgen

  • Hemma hos Andrea

    Hej Cecilia! Blir lika glad varje gång Buffétidningen landar i brevlådan men den gången var det extra roligt

    Jag älskar också strawberry daiquiri. Allt med jordgubbar är gott . Även ingefära är en favvo så den kombinationen kan ju inte bli fel. Trevlig kväll/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.