LCHF,  Pannkaka & omelett

Kesopannkaka med Mozzarella & Tomat & Löksallad

kesopannkaka

Kesopannkaka med  Mozzarella & Tomat & Löksallad

Dessa kesopannkakor går att variera i det oändliga och jag tycker dem är så goda. Till lunch idag blev det kesopannkaka med tomat och löksallad, färsk basilika och mozzarella…ute i solen! Tänk att lite sol kan göra en så lycklig.

Kesopannkakor måste ju även fungera alldeles utmärkt som löjromstoast om man gör dem lite mindre, det ska jag testa någon dag. Steker man pannkakorna riktigt tunna blir dem sådär frasiga i kanterna, supergoda.

kesopannkaka

Kesopannkaka – 2 st små

125 g keso

1 ägg

1 tsk fiberhusk

1 nypa salt

1/2 tsk torkad timjan

 

Gör så här

Blanda alla ingredienser i en bunke.

Mixa till en jämn smet med en stavmixer.

Låt stå några minuter.

Stek långsamt i smör på medeltemperatur i en stekpanna.

 

Tomat & Löksallad

Till tomat och löksalladen hade jag körsbärstomater, röd lök, en skvätt olivolja, en skvätt vitvinsvinäger, salt, svartpeppar och färsk basilika.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.