LCHF,  Pannkaka & omelett

Kesopannkaka Croque Monsieur

kesopannkaka

Kesopannkaka Croque Monsieur

Kesopannkaka är gott både till frukost, mellanmål, enkel lunch, förrätt eller dessert, går alltså att variera dessa små plättar en hel del. Vill du tex ha en lite sötare variant tillsätter du vaniljpulver och serverar med färska bär och grädde, jättegott! Vill du servera den som förrätt kan du göra kesopannkaka med tomat och mozzarella och vill du ha en frukostvariant brer du ett lager bregott och toppar med ett gott pålägg eller så gör du en kesopannkaka Croque Monsieur.

Kesopannkaka Croque Monsieur – 1 port

125 g keso

1 ägg

1 tsk fiberhusk

en nypa salt

smör att steka i

 

Dijonsenap

Ost

Skinka

Tomater

 

Gör så här

Blanda keso, ägg, fiberhusk och salt med en stavmixer till en jämn smet.

Låt stå någon minut.

Stek två pannkakor i en stekpanna med smör.

Stek på medelvärme och vänd pannkakan efter en stund.

Bre dijonsenap på den ena pannkakan.

Lägg på ost, skinka och skivade tomater och avsluta med den andra pannkakan.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.