Pannkaka

Bananplättar med jordnötssmör

bananplättar med jordnötssmör 2

Startar denna lördag med bananplättar, jordnötssmör och jordgubbar. Det är så himla gott med jordnötssmör, så gott att jag knappt kan ha det hemma då jag har svårt att hålla mig ifrån burken som står i kylen och är så där perfekt krämig. Min favorit är denna från Green Choice, finns både crunchy och creamy och båda smakar fantastiskt. Har du testat att blanda jordnötssmör med vaniljglass? Don´t do it, det är farligt gott och smått beroendeframkallande om man är tokig i jordnötssmör vill säga. Jordnötssmör är även gott att ha i nöt och dadelbollar och recept hittar du HÄRbananplättar med jordnötssmörbananplättar 3

Bananplättar – 1 portion

1 ägg

1 mogen banan

1/2 dl havregryn

en nypa salt

 

Gör så här

Knäck ägget i en skål och vispa upp det med en gaffel.

Mosa ner bananen.

Blanda ner havregryn och salt.

Låt smeten svälla någon minut.

Smält smör i en stekpanna och häll i lite smet och forma plättar.

Stek på medelvärme någon minut per sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.