KYCKLING

Kyckling med varma grönsaker & fuskaioli

fuskaioli lchf

Kyckling med varma grönsaker & fuskaioli

Det går att göra så mycket gott och enkelt med kyckling och denna kycklingfilé har jag kryddat med salt, svartpeppar och paprikakrydda, stekt i lite smör för att få en fin yta och sen tillagat i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Till kycklingen stekte jag på lite grönsaker jag hade hemma i kylen, sockerärtor, broccoli, zucchini och röd lök, lite salt och torkad timjan. Något som är gott till allt är väl aioli men det hade jag ingen hemma så slängde ihop en fuskaioli på majonäs, pressad vitlök, salt, svartpeppar och lite pressad citron.

kyckling med varma grönsaker och fuskaioli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.