Sallad & grönsaker

Vitlöksfrästa champinjoner

vitlöksfrästa champinjoner

Och så lite mer svamp och denna gång vitlöksfrästa champinjoner, mums. Gott som tillbehör till både kyckling och kött eller till äggröra eller varför inte toppa omeletten med.Vi åt dem vitlöksfrästa champinjonerna till kycklinginnerfilé som är stekt i smör, lite svartpeppar och soja samt stekt purjolök. Purjolök är en annan sak jag fått dille på och det är så gott att ha i sallader.

 

Vitlöksfrästa champinjoner

Färska champinjoner

vitlök

smör

salt

svartpeppar

 

Gör så här

Skölj och skiva champinjonerna.

Lägg dem i en het panna och låt dem ångas av.

Tillsätt en rejäl klick smör och pressa i vitlök.

Salta och peppra.

Stek svampen tills de är gyllenbruna.

Klipp över persilja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.