KYCKLING

Kycklingwrap med mango koriander & limesås

kycklingwrap med mango och limesås

Kycklingwrap med mango koriander & limesås

En riktigt somrig och fräsch kycklingwrap med massa härliga smaker. Tunt skivad cajunkryddad kycklingfilé, machesallad, mango, avocado, körsbärstomater, cashewnötter, koriander och limesås, så otroligt gott! Vanligtvis är jag inget större fan av koriander men mango och koriander gör sig verkligen bra tillsammans. Limesåsen blandar du enkel ihop av cremefraiche, rivet skal från lime samt lite pressad limesaft och en gnutta salt, väldigt god både till fisk och kyckling. Hoppar du över tortillabrödet och tillsätter lite mer grönsaker har du en fräsch kycklingsallad istället.


kycklingwrap med mango och limesås

Kycklingwrap med mango koriander & limesås

Kycklingfilé

Cajunkrydda från Santa Maria

Olja att steka i

 

Gör så här

Sätt ugnen på 250 grader.

Gnugga in kycklingen med cajunkrydda och stek i olja i en stekpanna så att den får färg.

Flytta över kycklingen till en ugnsform och tillaga mitt i ugnen i ca 20 minuter.

Skiva kycklingen tunt och fyll ett tortillabröd med kyckling, grönsaker och limesås.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.