cake pop av marsipan med polkagrisar
Jul,  JULGODIS

Julgodis & Julbak

cake pop av marsipan

Julgodis & Julbak

Julafton närmar sig och idag och imorgon ska det julbakas lite här hemma, jag har tänkt göra saffransbiscotti, knäck, chokladkola och mintchokladkola. Har även tänkt testa ett recept på lussebullar som innehåller rom, lät spännande tyckte jag, receptet har jag hittat på 56kilo.se.

Nedan hittar ni recept på mina julfavoriter och bilden ovan är CakePops av marsipan, väldigt goda om man gillar marsipan och väldigt fina…

chokladkola

Chokladkola

marsipankulor

Marsipankulor

saffransbiscotti med mandel

Saffransbiscotti

saffranspannacotta

Saffranspannacotta

knäck

Knäck

chokladknäcke

 Chokladknäcke

chokladkola

 Chokladdoppad Mintkola

saffransmuffins

Saffransmuffins

kolasnittar

 Kolasnittar med Ingefära

saffransbullarSaffransbullar

 

4 kommentarer

 • farmor

  Det är bara så läckert och smakfullt, som du presenterer alla godsaker. I år blir det en Anton Bergs chokladask för min del. Alltså inget hemlagat godis. Däremot ska jag lägga in currysill i dag efter danskt recept och steka köttbullar efter ett gammalt recept från farmor Iris tid. Det blir mitt bidrag till lilljuls-afton-firandet hos Peter och julaftons-firande hos Marcus.

  • Hemma hos Andrea

   Jag mins Iris köttbullar från när vi var små, dem var riktigt goda, mums…
   Sill är inte min favorit, jag är mer för skinkan, köttbullarna och ägghalvorna. Gav sillen en chans när vi var på årets julbord, men nej, någon dag kanske…

   Just nu håller jag på att göra två olika varianter köttbullar, en sats med kryddpeppar och en med oxfond och persilja. Strax ska jag ge mig på knäcken, myyyys…

   Massa kramar till Dig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.